Pronkridder: Zomer 2018

Geplaatst op

Aan de rand van Woonpark Diepstroeten in Assen komen zevenentwintig ruime woningen: rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en levensloopgeschikte woningen. Zo woon je nu én in de toekomst comfortabel. Vanuit je ruime woning loop zo naar het bos. Elke woning heeft een ruime tuin, omringd door een groenstrook die ook de grens vormt tussen jouw woning en die van je achterburen.

Rijwoningen
De rijwoning is de ideale gezinswoning. Met vier kamers en ruimte voor een extra slaapkamer of hobbyruimte op zolder, biedt deze woning volop wooncomfort. Verschillende uitbreidingsvarianten bieden je de mogelijkheid om al je woonwensen te verwezenlijken.

Twee-onder-een-kapwoning
De twee-onder-een-kapwoningen zijn eigentijds, ruim en energiezuinig. Elke woning heeft vier kamers en is voorzien van een aangebouwde garage.

Levensloopgeschikte woningen
Je kunt ook kiezen voor een levensloopgeschikte woning, met het complete woonprogramma op de begane grond. Zo past dit huis bij jouw woonwensen – nu én in de toekomst. Wil je een kantoor aan huis? Ook dat kan.

De verkoop van Pronkridder start in de zomer van 2018. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.